LIFE COACH image
LifeCoach:  Om du føler du løper i et hamsterhjul.. du har mange drømmer og planer, men kommer ingen vei og føler livet går i fra deg.
Du står ved et veiskille og ønsker en forandring , men vet ikke hvor du skal begynne. Det er da det kan hjelpe å ha en coach! Gjennom steg for steg i 6 timer, hjelper jeg deg med å sette opp mål og delmål, så du kan få det livet du ønsker!

Ta kontakt med meg og book en strategitime, der du forteller litt om dine utfordringer, så finner vi ut om og med hva jeg kan hjelpe deg med. Denne strategitimen kan tas ved telefon eller online via zoom.

Vist du etter denne samtalen vil booke tid hos meg, så setter vi opp 6 timer. Første time varer opptil 90 min. De andre opptil 60 min. Det vil være en uke mellom hver time. I mellom timene vil du få oppgaver å jobbe med, som tar deg videre mot målet ditt.
Timene blir online via zoom, du får en link til avtalt time. Du vil i ettertid få tilsendt opptak av timen om du ønsker. Ved å ha timene online, sparer du tid, ved at du slipper å reise og møte opp. Og du sparer penger til parkering, transport.

En coaching pakke på 6 timer koster kr 6250,- Om det er ting du ønsker hjelp til utenom, er det mulig å sette opp enkelttimer. Enkelt time koster kr. 1000,- Beløpet betales i engang før første time.
Det er mulig å få delbetaling, det vil da komme et tillegg på 1000,-