Føler du at livet går deg i mot?  At ting aldri blir sånn du hadde tenkt og ønsker det skal være?

Det er hele tiden mange krav og forventninger til deg og du får aldri tid og mulighet til å gjøre det du ønsker å gjøre. Det som du drømmer om.

Du er sliten, sover dårlig, spiser usunt og har kommet inn i mange dårlige vaner. Kanskje har du mye smerter i kroppen og humøret og tålmodigheten din er dårlige. Du er tom for energi og føler du ikke orker mer.
Du hadde så mange ønsker og drømmer, men det ble aldri tid til det, da du sliter med å si nei til det alle andre krever av deg. Du føler du løper rundt i et hamsterhjul og at livet er i ferd med å gå i fra deg.

Sånn hadde jeg det også. Jeg hadde så store vansker med å si nei og til å gjøre alle andre til lags. Jeg fikk aldri tid til å prioritere meg selv, mine ønsker og behov. Og det kort til et punkt hvor jeg var så sliten og tom at jeg bare gikk på autopilot. Jeg har jobbet steg for steg for å komme meg ovenpå igjen og det er ikke gjort på en to tre. Og en må jobbe med seg selv for å snu det.
Men heldigvis finnes det mange hjelpemidler.

Jeg har alltid trodd på tankens kraft og "loven om tiltrekning" og bestemte meg for å bruke det aktivt og lærte meg å manifestere det livet jeg drømte om.
Jeg har jobbet meg gjennom hva JEG egentlig ønsker og hva som stopper meg. Og gjorde meg noen a-ha opplevelser. Så måtte jeg lage nye spor og manifestere min nye drøm og jobbe aktivt for å få den oppnådd. Dette ga fantastiske resultater, og det skjedde raskt. Manifestering er rett og slett MAGISK! Alt handler om å bli bevisst på hva en ønsker og endre tankemønster og vaner og lage nye spor. Det er helt rått.

Jeg ble så imponert at jeg visste at dette ville jeg også lære andre mennesker. Vet det er mange som har det sånn som jeg hadde det. Kanskje en ikke trives i jobben, dårlig økonomi, dårlig forhold eller dårlig helse. De ville kunne endre livene sine totalt med å lære seg desse teknikkene.

Så jeg utdannet meg derfor til Manifesterings Coach og nå hjelper jeg deg som øsnker å gjøre endringer å å leve det livet du drømmer om. Gjennom mitt unike 6 trinns Manifestering Coach program hjelper jeg deg til å få mer energi, overskudd, glede, harmoni og overflod inn i livet ditt. Det er faktisk helt MAGISK!

Jeg selger programmet mitt som en pakke på 6 coaching timer. Etter hver time får du et sett med actionsteg som du skal jobbe med til neste time. Etter hver time får du også en hypnose fil som du skal lytte til hver dag frem til neste time. Den vil hjelpe deg til å oppnå raskere resultater.
Coachingen kan foregå online, pr telefon eller via fysisk oppmøte. Det du ønsker.

I tillegg til Manifesterings Coach utdannelsen er jeg også utdannet LifeCoach, Hypnoterapeut, Regresjonsterapeut, AromaTouchBehandler, grunnkurs i medisin, helsefagarbeider, psykisk helsearbeid. , healing, eteriske oljer.
Jeg er rolig, positiv, empatisk, snill, ærlig, pålitelig, er tydelig og engasjert. Jeg er sterk nok til å ta mine klienter gjennom tøffe prosesser. Jeg er også intuitiv, noe som er til stor hjelp når jeg coacher klienter.
Jeg er faglig sterk og elsker å coache mennesker til å få et bedre liv.

Noen av tilbakemeldingen jeg har fått fra klient er:

" det beste jeg har deltatt på"
" veldig grundig, profesjonelt"
" mye til refleksjon og ettertanke, mye selvutvikling"
" nyttige verktøy og effektivt"
" stiller de riktige spørsmålene hele tiden og fanger hele tiden opp mellom linjene"
" Aud-Marit har en god ro og tilstedeværelse og er god til å fange opp ting og dermed stille de riktige spørsmålene"
" dette er veldig bra og jeg vil anbefale andre"

Programmet mitt koster 6250,- Det er mulig å delbetale, med 1000,- pr måned.  Det vil da bli et tillegg på 1000,- kroner.