Velkommen til Rosehagen Helse og Terapi.  Jeg tilbyr ulike behandlinger som kan hjelpe deg til en bedre hverdag.
Vi har alle behov for gode verktøy fro å mestre livets små og store utfordringer og det jeg har er;
- ManifesteringsCoach
- Life Coach
- Aroma Touch Behandling
- Hypnoterapi
- Regresjonsterapi
- Healing
- DoTerra eteriske oljer
- Olje veileder
- Bach Blomsterremedier
- Meditasjon

Jeg heter Aud-Marit Haugsdal, bor på Jæren men er opprinnelig fra Hordaland.

Jeg er en evig optimist, tror på det gode i mennesker og at vi kan få til det vi vil. Jeg tror på tankens kraft og at det å være bevisst sine tanker og følelser gir oss et bedre liv.

Jeg begynte å jobbe med mennesker når jeg var 19 år, da på sykehjem. Etter at jeg tok utdannelse som hjelpepleier og videreutdanning i psykisk helse, kom det år med jobb i hjemmesykepleien og i psykisk helse. Ved siden av jobb og familie har jeg tatt ulike utdanninger og kurser innen det alternative. Da jeg synes vi trenger begge deler, både det tradisjonelle helsevesenet og alternative behandlingsmetoder.

Livet har bydd på oppturer og nedturer for meg som alle andre, men har kommet meg styrket gjennom de vonde hendelsene og tenker at det er en læring i alt. Dette gjør at jeg har mye livserfaring, i tillegg til kunnskap og erfaring både fra helsevesenet og alternativ behandling som gjør at jeg i dag sitter med stor kompetanse til å kunne hjelpe andre mennesker på en god måte.

Som person er jeg alltid i godt humør er snill, omsorgsfull, empatisk, dyktig, raus, til å stole på og ikke minst intuitiv, noe som hjelper meg i møte med klienter og til å gi de den hjelpen de trenger.

I de siste årene har behovet for å hjelpe en annen gruppe mennesker og på en annen måte stadig blitt større. Jeg ønsker å hjelpe mennesker som virkelig ønsker en endring i livet sitt, og som er klar til å gjøre noe med det. Jeg har også åpnet opp for å tenestene mine online. Dette gjør at jeg kan hjelpe flere og en er ikke avhengig av å måtte bruke tid på reise, parkering osv. Det gjør at en lett kan booke time i lunsjen.

Det vil etter hvert komme ulike kurstilbud.

Alle mine tilbud er gode verktøy for å gjøre endringer i livet sitt. Du er velkommen til å kikke rundt og lese om de ulike tilbudene og til å ta kontakt om du vil booke tid.

Det vil komme mer info etter hvert.

Ønsker deg en perfekt dag!

Aud-Marit